Η KOSMORIDE ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ E‑ΒIKES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ E-MOBILITY ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Η KOSMOCAR μεταφέρει την εμπειρία 50 χρόνων στην Αυτοκίνηση και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, το expertise, την κληρονομιά και την καινοτομία, ανοίγοντας την πύλη για μια πιο “πράσινη” εναλλακτική μετακίνησης με τη σύσταση της KOSMORIDE; το 1ο δίκυτο καταστημάτων ειδικά για e-Bikes στην Ελλάδα. Η KOSMORIDE μπαίνει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με το πρώτο experience store του δικτύου KOSMORIDE στην Αθήνα, με κορυφαίες μάρκες e-Bikes από όλο τον κόσμο.

Γιατί να εμπιστευθείτε την KOSMORIDE:

  • Γιατί προσφέρει μεγάλη ποικιλία κορυφαίων ποιοτικών brands που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών διαμορφώνοντας ένα εύρος τιμής και γκάμας προϊόντων, ικανό να καλύψει κάθε απαίτηση
  • Γιατί προάγει ένα νέο πρότυπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης σε επίπεδο sales και Αfter Sales μέσω των κτιριακών υποδομών και της τεχνογνωσίας των ανθρώπων της συμβουλεύοντας τους υποψήφιους πελάτες για ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά ποδήλατα.
  • Γιατί παρέχει πλήρη υποστήριξη after sales Service σε όλους τους πελάτες της μέσω των πιστοποιημένων & εξειδικευμένων τεχνικών χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.
  • Γιατί προσφέρει τη δυνατότητα test ride σε όλα τα eBikes προκειμένου οι υποψήφιοι πελάτες να διαπιστώσουν τι προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και πιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους.
  • Γιατί διαθέτει ένα πολύ υψηλό επίπεδο αποθεμάτων σε eBikes και accessories για να μπορεί να καλύπτει άμεσα τις παραγγελίες των πελατών που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του “Κινούμαι Ηλεκτρικά”
  • Γιατί προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που ξεκινούν με 0% προκαταβολή με άτοκες δόσεις.

Γιατί μεταξύ άλλων εξασφαλίζει την αποκλειστική διάθεση:

  • Riese & Müller cargo & Riese & Müller με διπλή μπαταρία.
  • Όλα τα μοντέλα Stromer
  • Ducati e-scrambler & Mig -S

Αξίες

Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η καινοτομία, η συνέπεια, και η υπευθυνότητα καθώς και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη, στους συνεργάτες και στους υπαλλήλους αποτελούν αξίες που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της KOSMOCAR.

Όραμα

Το όραμα της KOSMORIDE είναι να επιταχύνει την ανάπτυξη του e-mobility στην Ελλάδα, να εμπνεύσει τον κόσμο να κάνει πράξη τη φιλοσοφία μιας καλύτερης ζωής και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα e-Bikes.

Αποστολή

Η αποστολή της KOSMORIDE επικεντρώνεται στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Σκοπός της είναι να εισάγει το e-mobility στην Ελλάδα και να προάγει την πράσινη μετακίνηση. Να συμβάλλει στη μείωση των ρύπων στην ατμόσφαιρα, σε ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, στην υγεία, στην ευεξία και στη θετική διάθεση. Σε μια πιο όμορφη καθημερινότητα για όλους.