Τα έξυπνα ποδήλατα νέας γενιάς με ηλεκτρική υποβοήθηση όταν τη χρειάζεσαι.

Τα e-Bikes αποτελούν την εξέλιξη των συμβατικών ποδηλάτων. Τη διαφορά κάνουν το μοτέρ και η αποσπώμενη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Έτσι ο αναβάτης μπορεί να κάνει πεντάλ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ακόμη και στις ανηφόρες καθώς τον βοηθά η ώθηση ισχύος της μπαταρίας αλλά και να καλύπτει μεγαλύτερες χιλιομετρικές αποστάσεις άνετα, ξεκούραστα και σε λιγότερο χρόνο.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν αυτονομία έως και 180χλμ. ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζετε τη δύναμή σας έως και 400%. Είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες και όλων των ειδών τις διαδρομές, στην πόλη, στο βουνό ακόμη και off road. Εάν λοιπόν αναρωτιέστε ακόμη πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά μας και να ζητήσετε ένα test ride. Η εμπειρία ενός TEST RIDE μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ E-MOBILITY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται το ηλεκτρικό ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης. Πρόκειται για ένα ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση που εξασφαλίζει μια πιο άνετη, ξεκούραστη και πάνω απ’ όλα “πράσινη” εμπειρία. Ο συνδυασμός που αποτελείται από το μοτέρ και τη μπαταρία ηλεκτρικού ποδηλάτου δίνουν αυτονομία και έξτρα ώθηση ενώ η υποβοήθηση πεντάλ επιτρέπει στον αναβάτη να συνεχίζει να ασκείται. Η μπαταρία αφαιρείται και επαναφορτίζεται εύκολα, ακριβώς όπως σε ένα κινητό τηλέφωνο, τοποθετώντας το φορτιστή στην πρίζα και σε 3 μόνο ώρες είναι έτοιμη. Εάν έχετε ακόμη απορίες για το πώς λειτουργεί ένα e-Bike, ή εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας για να μάθετε περισσότερα. Η KOSMORIDE σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε έξυπνα, οικονομικά και οικολογικά.

Περισσότερα